maanantai 9. joulukuuta 2019

Joulukoristeita kirpparilta

 Tunnustaudun jouluihmiseksi ja vuosi vuodelta vain aikaisemmin joulun ajan koristeet löytävät osaksi sisustusta. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse ostaa uutena tai tehdä itse. Kirpputoreilta löytyy tähän aikaan vuodesta runsaasti erilaisia joulukoristeita aina kuusenpalloista kransseihin.

Kävin itse Itsenäisyyspäivän aattona kiertämässä paikallisella kirppiksellä ja tarttuihan sieltä mukaan kaikenlaista uutta joulusisustamiseen.


Kynttilänjalat ovat heikkouteni ja löytyihän niitä tälläkin kertaa. Kahdesta eri pöydästä löysin Nanny Stillin Riihimäen lasille suunnittelemia Kehrä-kynttilänjalkoja. Nämä herkät kaunottaret on alunperin suunniteltu käytettäväksi jalallisten pallokynttilöiden kanssa, mutta miksei näihin voisi vaikka tuikun laittaa.
Nämä kuusi Kehrää maksoivat yhteensä 3,5e.


Jouluisen punainen metallinen kynttilänjalka henkii vanhaa aikaa. Todellisesta antiikista tuskin on kyse, mutta minua tämä kiehtoi siinä määrin, että ostin omaksi kahden euron hintaan.

Kirppareilta löytyy nyt kynttilänjalkojen lisäksi myös runsaasti erilaisia pöytäkoristeita. Puiset lumiukko ja nallekarhu eroavat tyyliltään melkoisesti näiden kahden enkelin kanssa, mutta aika näyttää, mistä ne lopulta paikkansa löytävät.

Juuttikankainen lahjasäkki toimii sisustuselementtinä. Hinta 1,50e.

Hyvää Joulun odotusta kaikille. Minä suuntaan seuraavaksi etsimään niitä jalallisia pallokynttilöitä...

*Soramäen Emäntä* 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti