tiistai 23. heinäkuuta 2019

Tonnikala-pestotäytteiset paprikat vuohenjuustolla

 
Pidämme ystäväni kanssa aika ajoin lounaskutsuja. Teemme joko yhdessä ruokaa tai sitten vuorotellen. Tänään minä valmistin meille ruoan ja päätin tehdä jotain ihan uutta. Kokeilevan keittiöni tuotos onnistui niin hyvin, että jaan sen teillekin. Kasviksia, kalaa ja aimo annos juustoa, silvuplee.
 
 
 
Resepti on neljälle suippopaprikalle
 
Täyte:
 
1prk tonnikalaa öljyssä
1prk smetanaa
2 rkl pestoa
 
Päälle vuohenjuustoviipaleita
 
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Halkaise paprikat pituussuunnassa ja jaa täyte paprikoiden sisään. Leikkaa vuohenjuustosta viipaleita ja asettele täytteen päälle. Paista paprikoita 200 asteessa noin 30min tai kunnes juusto on hieman sulanut.
 
 
Paprikoiden kanssa maistuu raikas salaatti.
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti