torstai 12. syyskuuta 2019

Temptation Island- terapeuttistako?

Kuuntelin tänään radiosta, kun Sami Kurosta haastateltiin. Hän kertoi Temptation Island-ohjelman uudesta kaudesta ja siitä, että uusia pareja haetaan ohjelmaan parasta aikaa. Vinkki siis tässä heti sinulle, joka olet ajatellut koetella parisuhdettasi ja vielä ihan julkisesti.


Samilla on mukava ääni ja kyllähän häntä kuuntelee, mutta nyt korvaa rupesi särkemään hänen lausumansa sanat: "Tää ohjelma on näille pareille terapeuttista ja silmiä avaavaa." Siis anteeksi nyt, mutta mitä?! Ymmärrän tämän jälkimmäisen, sillä kyllähän siinä sokeammaltakin silmät aukeaa kun se oma Teuvo tai Marjatta, jonka kanssa ollaan oltu jo puoli vuotta, kähmii viinipäissään kuumaa sinkkunaista tai -miestä kameroiden tallentaessa tämän kiihkeän hetken kaiken kansan katseltavaksi. Kyllä, silmät aukeaa varmasti.


Mutta, että terapeuttista. Joko minulla ja Kurosen Samilla on hyvin erilaiset näkemykset terapiasta tai sitten minä olen ymmärtänyt jotain aivan väärin. Ymmärrän toki, että haastattelu oli tehty mainosmielessä ja tyhmäähän se olisi olla kehumatta ohjelmaa. Onhan sitä ennenkin myyty vaikka ja mitä sillä perustelulla, kuinka hyvää se ihmiselle tekee. Shokkihoidosta voitaisiin kuitenkin mielestäni paremminkin puhua kuin terapiasta. Terapiaa tarvitaan ehkä sitten, kun kamerat ovat sammuneet ja Thaimaan kuumuuden sijaan koettelee Keravan kylmät tuulet.


Tietysti osallistumalla ohjelmaan saisi tätä terapiaa ja terapeuttista tunnelmaa ihan ilmaiseksi.  Koulutettu ja laillistettu terapeutti veloittaa helposti toistasataa euroa tunnilta, kun taas "temppareissa" saisi tätä mielen ravintoa ihan vaan päihtymällä päivästä toiseen ja testailemalla omaa selkärankaa. Kuuntelijoita kyllä löytyy ja puhumaan pääsisi varmasti. Saattaisihan sitä avautua sellaisistakin asioista, joita ei tiennytkään miettivänsä ennenkuin promillet ja seura on kohdallaan. Viimeistään iltanuotiolla Kuronen sitten kasaa päivien terapoinnit ja tarjoilee ne niin kylmästi, että siinä ei edes edessä loimottava tuli paljon lämmitä. Terapeuttista tosiaan.


Onnea heille, jotka ohjelmaan hakevat ja tulevat valituiksi. Julkisuus, ilmaisen viinan bileet ja matka lämpimään on ainakin taattu. Parisuhteen kestävyyden kanssa onkin sitten toinen juttu. Toisilla kestää, toisilla ei. Toiset taas testaavat parisuhdettaan ihan jokapäiväisessä arjessa ja terapoituvat katsomalla Marjatan ja Teuvon edesottamuksia kiusausten saarella. Oma parisuhde alkaa kummasti tuntua paljon vakaammalta ja paremmalta.















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti