keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Terveysnurkka

Asustan ns. kahta kotia, sillä viikot vietän työn perässä toisella paikkakunnalla. Tänään keittiö sai uutta ilmettä, kun Ikeassa käytyäni löysin kätevät hyllyn alle sijoitettavat säilytysastiat. Tilaa säästyy laskutasolta ja ovathan nämä myös kivan näköiset. Hyllyn alle asennettavat liukukiskot ovat metallia ja niitä myydään kahden kappaleen pakkauksessa. Kiinnittämiseen tulevat ruuvit ovat pakkauksessa mukana. Itse säilytysrasiat ovat paksua lasia ja kestävät myös uunin ja pakastamisen.


 
Pidän siitä, että asiat ovat kätevästi käden ulottuvilla. Blenderi on jäänyt käyttämättä pitkälti sen takia, että se on jotenkin aina ollut eri paikassa kuin smoothien tekoon tarvittavat ainekset. Nyt voin karsia senkin tekosyyn, kun mehut ja jogurtitkin ovat tämän tason vieressä jääkaapissa.


 Jonkin aikaa sitten kirpputorilta löytämäni tanskalaisen muotoilijan Erik Koldin muovipurkille löytyi nyt käyttöä; se pitää sisällään chiasiemenet.






Vanha peltipurkki sai myös säilytettävää ja käy hyvänä parina muovipurkille. Itse asiassa tässä kuvassa olevat astiat ovat kaikki kirpputorilöytöjä. Hedelmävati on Indiskan astioita.

Minun oma "terveysnurkkani" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti